Подолу се деталите поврзани со начинот на плаќање.

ИНФО: 

1 За плаќање преку PAYPAL користете го следниов линк:  https://www.paypal.com/paypalme/premiummk   кога ќе се отвори линкот одберете опција испрати ( send )


2 За плаќање преку Банка ( вирмански ) користете ги деталите подолу од сликата.


3. За плаќање преку крипто валути, подржуваме плаќање преку две крипто валути и тоа преку Биткоин и Етериум, за да извршите плаќање користете една од понудените адреси.

  • Bitcoin адреса:  3PXmcKwxEL2a5brRgai2WEj5SsBji9oebU
  • Еtherium адреса: 0xEa1cc2FabADeD86683CE33eD48D1321e67Db6be4

Откако ќе извршите уплата доставете ни доказ за истата тука premiumtv@premiummk.com 


Ве молиме за направените нарачки да се изврши плаќањето во рок од 24 часа, во спротивно услугата ќе ви биде откажана. Доколку имате нејаснотии и потребна ви е помош контактирајте не.

Напомена: Нарачките се процесираат од 5 минути па се до 12 часа, доколку во тој рок не добиете активирана услуга ве молиме контактирајте не. Во меѓу време проверете го фолдерот (spam) во вашето поштенско сандаче.