22/05/2017

Симона Трајановска

Одлични сервери, исто така супер избор на канали и морам да ја пофалам видеотеката. Каналите ги отвора брзо квалитетот на повеќето канали е супер. Се претплатив бидејки имате одличен избор на канали од Екс Ју. …

22/05/2017

Хуго детето

Задоволен сум од услугата и секако до цената за разлика од други места каде што цената е горе долу иста но не и квалитетот на услугата. Супер канали посебно одличен избор на спортски канали за што и највеќе користам iptv. …

22/05/2017

Стефанија

Морам да признаам, пред да се одлучам да поставам iptv бев скептична и не верувам дека тоа што се нуди е баш така. Но земав тест и самата се уверив , потоа се претплатив и сега сум редовна корисничка на вашите услуги. Само напред имате голема подршка од мене. …

22/05/2017

Марјан Стојаноски

Искрено нема што многу да се каже, задоволен сум од услугата, но секако има место за подобрување, да да знам дека ова е iptv и цената е премногу ниска за тоа што се нуди. Во глобала сум задоволен од изборот на филмски тв канали. …

22/05/2017

Васе Велески

Сум користел iptv од разни места од разни продавачи но ретко каде сум сретнал квалитетна услуга канали кои не кочат. Знам секако дека зависи тоа и од брзината на интернетот. Супер сте истот ака сум задоволен од техничката подршка која е на врвно ниво и секогаш расположени да помогнат. …

22/05/2017

Весничка

Моите деца по цел ден гледаат цртани филмови, голем избор на цртани филмови. Поставив иптв најмногу поради Екс Ју каналите каде што има што да се види. Би сакал доколку сте во можност да додадете уште повеќе серии и филмови од Екс Ју. …

22/05/2017

Џон Младеновски

Овде во Австралија користам ваша иптв услуга и сум позитивно изненаден од професионалниот однос од ваша страна, неколку пати регирав до вас за одредени канали, за што од ваша страна беше реагирано соодветно и брзо. Браво секоја чест само продолжете така. …

22/05/2017

Маринела Атанасовска

Не би можела да замислам ден без вашата iptv. Кога и да посакам да гледам филм имам избор што на нашиве локални телевизии освен турски серии не можеш ништо друго да гледаш. Подршка од мене и само напред до што поголеми успеси во иднина. …

X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon