38

Поради надоградба на серверите се со цел подобрување и квалитет на услугата во текот на 03 и 04.10.2020 година можни се прекини во услугата кај одредени наши клиенти.

Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon