Premium iptv Makedonija02/10/2020

Како да платите преку Банка?

Доколку сакате претплатата можете да ја платите и преку Банка ( вирмански ) или доколку користите e_banking. Подолу на самата слика ги имате деталите за уплата. Доколку живеете вон Македонија исто така услугата можете да платите во локалната банка во местото во кое живеете: IBAN – MK07210501595292895 Swift – TUTNMK22 Мајка тереза Број.1 Ско …

X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon