Како да инсталирате Smart IPTV на FireStick

Како да инсталирате Smart IPTV на FireStick

Со оглед на тоа што ќе ја вчитаме страната на Smart IPTV на FireStick, прво мора да ја овозможиме безбедносната опција Апликации од непознати извори во поставките на FireStick. Следете ги чекорите подолу: 1. Треба да бидете на почетниот екран на FireStick. Изберете...
Translate »
Одбери Валута