Select Page

Зошто VPN?

Пред да се одлучите да поставите iptv во вашиот дом проверете дали вашиот интернет провајдер дозволува да користите iptv, поточно дали истиот проток е блокиран. Тоа најчесто се дознава на тој начин што на пример не можете да ја отворите добиената листа или неотворање на сите канали. Во случај да вашиот провајдер го блокира iptv протокот, имате една можност која треба да ја примените за да би можеле да следите iptv. Се работи за алатката vpn , пронајдете соодветна апликација за vpn преку која ќе можете да следите iptv. Доколку немате познавање, повикајте некој кој би можел да ви инсталира vpn. Инаку чисто за напомена постојат два типа на vpn апликации и тоа бесплатни и платени апликации. Секако платените апликации обезбедуваат реална заштита ( чадор ).

Ви нудиме совет за страна преку која можете да купите vpn по евтини цени страната се вика https://privatevpn.com/

Преку истата можете да се претплатите на месечен пакет за 7.67 евра или да одберете од другите два пакета кои исто така се поволни.

 

 

Дали ова беше корисно?

Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо