Select Page

Најдобри Iptv Понуди

24 Часа тест

0Бесплатно
0Бесплатно
 • 1 КОНЕКЦИЈА
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

1 Месец претплата

11.4Месечно
11.4Месечно
 • 1 КОНЕКЦИЈА
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING

3 Месеци претплата

243 Месеци
243 Месеци
 • 1 КОНЕКЦИЈА
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

6 Месеци претплата

436 Месеци
436 Месеци
 • 1 КОНЕКЦИЈА
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

12 Месеци претплата

801 година
801 година
 • 1 КОНЕКЦИЈА
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

3 месеци

443 месеци
443 месеци
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

6 Месеци претплата

626 месеци
626 месеци
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

12 Месеци претплата

991 Година
991 Година
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

3 месеци

533 месеци
533 месеци
 • 3 КОНЕКЦИИ
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

6 Месеци претплата

816 месеци
816 месеци
 • 3 КОНЕКЦИИ
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

12 Месеци претплата

1331 Година
1331 Година
 • 3 КОНЕКЦИИ
 • ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )
 • ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*
 • БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА
 • НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА ИЛИ ОНЛАЈН ПРЕКУ E-BANKING
 • premiumiptvmk@gmail.com

Дали ова беше корисно?

Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо