Бидете препродавач на Iptv Makedonija

 

IPTV Reseller Планови

Ако веќе сте продавач на IPTV и сакате да го проширите вашиот бизнис или ако имате одлука да започнете нов бизнис, можете да бидете еден од стотиците наши препродавачи.
Со одликите обезбедени од Премиум Iptv Македонија и високиот квалитет на услугите и големата колекција на ТВ канали (над 16000 канали), можете да имате задоволни клиенти покрај проширувањето на приходите.

 • Ако веќе сте ја користеле нашата услуга, вие го знаете квалитетот на нашите услуги.

 • Доколку сте нови, можете да добиете Бесплатен тест период за тестирање и да го проверите квалитетот на услугата.

Како работи?

 1. Отпрвин треба да добиете панел од Премиум Iptv Македонија за управување со вашиот кредит и со корисничките сметки.* Треба да имате свое место или веб страна за продажба на услуги. Споменатиот панел е само за управување со корисничките сметки, кредитот.
 2.  Потоа, треба да купите кредит од Премиум Iptv Македонија.
 3. Откако ќе добиете нарачка од вашиот клиент, треба да се најавите на вашиот панел и и преку истиот да активирате сметка на ваш клиент.На пример: имате 200 кредити на вашата сметка и продадовте 1-месечна IPTV сметка за 11 €. Вие генерирате сметка од 1 месец во вашиот панел и 5 кредити ќе бидат одземени, а преостанатиот кредит е 195 во вашиот панел.

Почетен Reseller План

Стартер План

 • 100 Кредита
 •  Формат на линк (M3U & MAG & поддршка за енигма)
 • Претплати за 1 месец , 3 месеци , 6 месеци и 1 година
 • Генерирање сметки со повеќе конекции ( 2 конекции )
 • Модифицирање или едитирање на креираните линии
 • Генерирање на 50 дневни сметки за тестирање за вашите клиенти
 • Создадете и конфигурирајте бренд ( ваш домен и DNS )

 

 • 1 месечна сметка – 5 кредити
 • 3 месечна сметка – 12 кредити
 • 6 месеци сметка – 20 кредити
 • 1 година сметка – 36 кредити
 • Две конекции за 1 месец – 8 кредити
 • Две конекции за – 3 месеци – 18 кредити
 • Две конекции за – 6 месеци – 30 кредити
 • Две конекции за – 12 месеци – 50 кредити
 • Вие самите одлучувате за цените на вашите клиенти

Пред да добиете панел за препродавач, можете да ги проверите карактеристиките на панелот.

Користете ги овие информации за да се најавите на демо-панелот. Запомнете некои делови, како создавањето врска е оневозможено во демо-панелот.

 • корисничко име: demo@demo.com
 • лозинка: demo123

Започнете со 100 кредита + 20 кредита за креирање на контролен панел. Потребно е да уплатите  150 евра. Откако ќе се креира вашиот контролен панел ќе добиете емаил со детали.

Надополни 200 Кредита

€ 220
Одберете опција ( send ) и уплатете ја сумата, откако ќе добиеме потврда за уплата ќе ви бидат префрлени кредитите на вашиот контролен панел.
Напомена: При уплата никако не пишувајте дека уплатувате за iptv.

Надополни 500 Кредита

€ 520
Одберете опција ( send ) и уплатете ја сумата, откако ќе добиеме потврда за уплата ќе ви бидат префрлени кредитите на вашиот контролен панел.
Напомена: При уплата никако не пишувајте дека уплатувате за iptv.

Надополни 1000 Кредита

€ 1020
Одберете опција ( send ) и уплатете ја сумата, откако ќе добиеме потврда за уплата ќе ви бидат префрлени кредитите на вашиот контролен панел.
Напомена: При уплата никако не пишувајте дека уплатувате за iptv.

Кредитот никогааш не истекува

Реселер панелот и постојните кредити нема да истечат. Ако не користите реселер панел, кредитите можат да останат во реселер панелот и нема да бидат изгубени.

Цена

Секој препродавач си ја одредува цената сам во зависност од неговите потреби.