Бидете препродавач на Iptv Македонија

IPTV Reseller Планови

Ако веќе сте продавач на IPTV и сакате да го проширите вашиот бизнис или ако имате одлука да започнете нов бизнис, можете да бидете еден од стотиците наши препродавачи.
Со одликите обезбедени од Премиум Iptv Македонија и високиот квалитет на услугите и големата колекција на ТВ канали (над +10000 канали), плус видеотеката која располага со преку 50.000 наслови, можете да имате задоволни клиенти покрај проширувањето на приходите.

 • Ако веќе сте ја користеле нашата услуга, вие го знаете квалитетот на нашите услуги.
 • Доколку сте нови, можете да добиете Tест 24 часа период за тестирање и да го проверите квалитетот на услугата.

Како работи?

 1. Отпрвин треба да добиете панел од Премиум Iptv Македонија за управување со вашиот кредит и со корисничките сметки.* Треба да имате свое место или веб страна за продажба на услуги. Споменатиот панел е само за управување со корисничките сметки, кредитот.
 2.  Потоа, треба да купите кредит од Премиум Iptv Македонија.
 3. Откако ќе добиете нарачка од вашиот клиент, треба да се најавите на вашиот панел и и преку истиот да активирате сметка на ваш клиент. На пример: имате 200 кредити на вашата сметка и продадовте 1-месечна IPTV сметка за 12 €. Вие генерирате сметка од 1 месец во вашиот панел и 5 кредити ќе бидат одземени, а преостанатиот кредит е 195 во вашиот панел.

Почетен Reseller План

Стартер План

 • 100 Кредита
 •  Формат на линк (M3U & MAG & поддршка за енигма)
 • Претплати за 1 месец , 3 месеци , 6 месеци и 1 година
 • Генерирање сметки со повеќе конекции ( 2 конекции )
 • Модифицирање или едитирање на креираните линии
 • Генерирање на 50 дневни сметки за тестирање за вашите клиенти
 • Создадете и конфигурирајте бренд ( ваш домен и DNS )
 • 1 месечна сметка – 5 кредити
 • 3 месечна сметка – 12 кредити
 • 6 месеци сметка – 20 кредити
 • 1 година сметка – 36 кредити
 • Две конекции за 1 месец – 8 кредити
 • Две конекции за – 3 месеци – 18 кредити
 • Две конекции за – 6 месеци – 30 кредити
 • Две конекции за – 12 месеци – 50 кредити
 • Вие самите одлучувате за цените на вашите клиенти

Пред да добиете панел за препродавач, можете да ги проверите карактеристиките на панелот.

Користете ги овие информации за да се најавите на демо-панелот. Запомнете некои делови, како создавањето врска е оневозможено во демо-панелот.

 • корисничко име: demo@demo.com
 • лозинка: demo123

Кликнете на сликата за да се најавите во нашиот Контролен панел.

Започнете со 100 кредита + 10 кредита за креирање на контролен панел. Потребно е да уплатите  130 евра. Откако ќе се креира вашиот контролен панел ќе добиете емаил со детали. Доколку сте веќе наш соработник , тогаш одберете опција 100 кредита без контролен панел кој важи за наши постоечки соработници.

 

Начин на плачање

4 + 2 =

Translate »
Одбери Валута