Ultimate IPTV Playlist Loader 4.97 и PRO v2.60

Aпликацијата поддржува:
Mac stalker портали
Xtream кодови
M3U линкови

SKU: 22 Категорија Ознака:

Опис

Одличен Iptv плеер преку кој можете да следите iptv протокол. Станува збор за Ultimate IPTV Playlist Loader 4.97

 

– Апликацијата НЕ СОДРЖИ НИКАКВА ЛИСТА ИЛИ КАНАЛИ. Мора да обезбедите своја сопствена листа или сметка преку нашата понуда на претплати.

– Апликацијата не е одговорна за лошата листа за репродукција која вие ја купувате од одреден iptv провајдер, која може да заостанува или да се исклучува на секои неколку секунди (повеќето од нив се само листа за тестирање, така што ќе се исклучуваат на секои неколку секунди), апликацијата ќе даде се од себе за подобар преглед.

„Што може да направи Ultimate IPTV Playlist Loader:

– Лесно управувајте со вашата листа за репродукција (додавање и бришење), поддржувајте интернет и списоци за локално складирање.

– Анализирајте ги вашите списоци за репродукција m3u (од веб или складиште) и прикажете ги во мрежа/список/плочка со логоа кога е достапно, групите исто така се поддржани.

– EPG исто така е поддржан за сите m3us.(потребен е формат xmltv – исто така е компресиран во формат .gz ot .xz)

– Поддржете сметки за кодови на Xtream. (ТВ во живо – Филмови – Серии – Качап)

– Поддршка на порталот MAG. (ТВ во живо – Филмови – Серии – Радио – Качап)

– Може да користи Classic или TVStyle за андроид ТВ кутии.

– Поддршка на функцијата за пребарување (пребарувајте активна група).

– Лесно и брзо избирајте групи со копчето „Избери група“ или со притискање на следното или претходното копче.

– Кога ќе кликнете на канал/видео, се појавува дијалог за видео плеер за да можете да го изберете плеерот што го сакате.

– Има 3 внатрешни плеери (може да репродуцира многу формати без никаков надворешен плеер), внатрешен youtube плеер, но исто така поддржува и надворешни играчи (официјална апликација на YouTube, MXPlayer, Vlc, Wuffy, Xplayer, Soptohttp и Acestream за P2P досега).

– Поддржува LocalCast и WebViewCast за chromecast, DLNS и повеќе

– Поддршка за видео на веб-страница (со користење на внатрешни веб-прелистувачи отворени веб-страници со видеа)

– Поддршка за снимање додека гледате.

– Ексклузивно: оваа апликација има и внатрешен веб-прелистувач, така што можете да додавате официјални врски на страницата како канал и оваа апликација ќе ја вчита страницата во апликацијата, а потоа кога ќе се вчита видеото, можете да го направите на цел екран како што правевте на вашиот прелистувач.

Можете да најдете повеќе информации во апликацијата (преку поставување -> поддржани функции на m3u)

Напредно поддржани карактеристики:

– Поддржете го вчитувањето на веб-локацијата преку внатрешен веб-прелистувач и репродуцирајте го видеото на веб-страницата

– Поддржете го вчитувањето на веб-локацијата преку внатрешен веб-прелистувач и репродуцирајте го видеото на веб-страницата со внатрешни плеери

– Поддржете го методот „channel get“ за некои сајтови, кои ви даваат можност да репродуцирате видео од страница на вашиот омилен плеер

Translate »
Одбери Валута