Premium Iptv Пакет +

40 

SKU: 0001 Категорија Ознака:

Опис

Неограничено времетраење на претплатата

Во Пакетот добивате:

Албанија – 136 канали

Екс Ју – 262 канали

Португал – 362 канали

Швајцарија – 474 канали

Шпанија – 660 канали

Германија – 849 канали

Франција – 1022 канали

Белгија – 1078 канали

Инфо: За овој пакет нема техничка подршка

Translate »
Одбери Валута