Premium Пакет 2 Плус Екстра

40 

SKU: 0002 Категорија Ознака:

Опис

Неограничено времетраење на услугата

1 конекција

Србија – 53 тв канали

Хрватска – 52 тв канали

БиХ – 60 тв канали

Музички – 39 тв канали

Црна Гора – 6 тв канали

Македонија – 55 тв канали

Словенија – 18 тв канали

Пинк – 31 тв канал

Филмски канали со превод – 41 тв канал

Документарни – 24 тв канали

Детски – 31 тв канал

Спорт – 178 тв канали

Германија – 72 тв канали

Скај Спорт – 22 тв канали

Скај Германија – 19 тв канали

Швајцарија – 22 тв канали

Турција – 44 тв канали

Албанија – 55 тв канали

Франција – 63 тв канали

Скај Британија – 37 тв канали

Италија – 40 тв канали

Холандија – 44 тв канали

Скај Италија – 18 тв канали

Белгија – 0 тв канали

Шведска – 33 тв канали

Данска – 21 тв канал

Норвешка – 21 тв канал

За Возрасни -24 тв канали

 

 

Инфо: За овој пакет не постоји техничка подршка

Translate »
Одбери Валута