FilmPlus v1.6.5 Mod 1.7.8 Full

16 

SKU: 21 Категорија Ознака:

Опис

Одлична Андроид апликација преку која можете да гледате неограничен број на филмови и серии

Мод Инфи

Mod Info:

 

  • Нема реклами
  • Оневозможено / Отстранети се непотребни дозволи + Receivers + Providers + Services
  • Optimized and zipaligned graphics
  • Cleaned resources
  • Аналитика / Crashlytics / Firebase disabled;
  • Choose Player popup disabled
  • Нема присилни ажурирања

 

Вие исто така би сакале…

Translate »
Одбери Валута