6 месеци претплата 1 конекција

48 

Инфо: За плаќање преку Skril ќе добиете линк на емаилот преку кој ќе можете да извршите уплата.

Инфо: Ве молиме доставете ни детали доколку се работи за SMART TV или MAG уред.

ИНФО:
За услугата број 2 потребно е да ни доставите имe на апликација и нејзин код или mac адреса

Напишете ја Апликацијата која ја користите и кодот или mac адресата од истата

Опис

1 и 2 КОНЕКЦИЈА

Авто Ажурирање (ТВ и ВОД)

Вклучено EPG

M3U MAG ENIGMA Формат

Smart tv, PC Android, IOs

Достапност 95.9%

Тест 24 часа

Плаќање преку Skrill

Плаќање преку Cryptocurency

Translate »
Одбери Валута