3 месеци претплата 1 конекција

26 

Инфо: За плаќање преку Skril ќе добиете линк на емаилот преку кој ќе можете да извршите уплата.

Инфо: Ве молиме доставете ни детали доколку се работи за SMART TV или MAG уред.

Нема на залиха

Опис

1 и 2 КОНЕКЦИЈА

Авто Ажурирање (ТВ и ВОД)

Вклучено EPG

M3U MAG ENIGMA Формат

Smart tv, PC Android, IOs

Достапност 95.9%

Тест 24 часа

Плаќање преку Skrill

Плаќање преку Cryptocurency

Translate »
Одбери Валута