Android Box MxQ Pro+

57 

1 in stock

SKU: 010 Категорија Tag:

Опис

Се продава Android Box MxQ Pro+ со вклучена претплата за iptv од 6 месеци во кои се вклучени 17.000 тв канали плус 50.000 водиеотека.

 

Спецификации

Android 7.1.2

CPU 64bit

2.0 Quad Core

Amlogic S905X

DDR3 2GB RAM, eMMC 16GB Flash

Dual Band WIFI

KODI 17.3

4K Resolution