68 

Product price
Additional options total:
Order total:

Одберете го уредот / апликацијата?

пример формат: A1: 8e: 2a: 33: b3: 3d

пример формат: VSHA8

Доколку апликацијата која ја користите ја нема на листата, внесете ја тука. Ова се однесува само за Smart tv уреди и МAG уреди

Не нудиме никаква гаранција за услугите кои ги нудиме ( Бидејки истите не секогаш зависат од нас ), затоа вие свесно и самостално одбирате да ја користите оваа услуга на свој ризик. Доколку се сложувате со наведеното штиклирајте го полето се сложувам, во спротивно оваа услуга не е за вас.

SKU: 008 Категорија Таг:

Опис

  • 2 КОНЕКЦИИ
  • 17,000 ТВ КАНАЛИ
  • 50,000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
  • M3U MAG ENIGMA Формат
  • Smart tv PC Android IOs
  • Достапност 99.9%
  • Бесплатен тест 24 часа
  • Плаќање преку Paypal
  • Плаќање преку Банка
  • Плаќање преку Cryptocurency