Select Page

6 месеци – 2 конекции

3,820 ден за 6 месеци

Инфо: При правење на нарачка ве молиме користете ги следниве емаил провајдери: Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook. Сите нарачки направени со останати бесплатни емаил провајдери ќе бидат игнорирани.

Што добивате? Добивате 11.000 тв канали, околу 50.000 филмови и тв серии, она најбитното е дека нудиме преку 350 тв станици од Екс Ју како и 70 тв станица од Македонија.

Внесете Име на Апликација ( Smart Iptv, Ssiptv, MAG уред ) и кодот или MAC адресата од истата. Почекајте додека не добиете повратен одговор дали услугата ви е активирана.

Одберете една од понудените опции

За повеќе информации за плаќање преку банка кликнете на линкот:
Начин на плаќање

За плаќање преку Skrill користете ја следнава емаил адреса premiumpromkd@gmail.com

SKU: 6 месеци 2 конекции Category: Tag:

Опис

2 КОНЕКЦИИ

ПРЕКУ 60.000 НАСЛОВИ ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )

ПОДРШКА ЗА СИТЕ УРЕДИ*

БЕСПЛАТНА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ВО БАНКА, ОНЛАЈН ПРЕКУ SKRILL ИЛИ СО BITCOIN