Select Page

24 часа тест

ден за 1 ден

16.000 ТВ КАНАЛИ + 40.000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ

АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ  ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )

M3U, MAG, ENIGMA ФОРМАТ

СМАРТ ТВ, КОМПЈУТЕР, ТЕЛЕФОН

ВРВНИ СЕРВЕРИ ДОСТАПНИ 99,9 %

БЕСПЛАТЕН ТЕСТ НАЛОГ

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ВО БАНКА, ОНЛАЈН ПРЕКУ SKRILL ИЛИ СО BITCOIN

ВО ДЕНОВИ НА НАТПРЕВИ ВО ЖИВО 24 ЧАСА ТЕСТ ОПЦИЈАТА НЕМА ДА ФУНКЦИОНИРА

Важно:

Ве молиме, бидете информирани дека бесплатниот пробен период нема да биде достапен во денови на натпревари на живо ( Лига на Шампиони, Лига на Нации… )

Инфо: Доколку користите SMART TV одберете Premium iptv за активирање на услугата, во спротивно сами ја подесувате услугата.

Доколку одберете дека користите СМАРТ ТВ ве молиме одберете ја апликацијата подолу а тука внесете ја mac адресата од апликацијата или mac адресата од MAG уредот.
Доколку одберете дека користите Android или PC самите ја внесувате листата во соодветната апликација.

SKU: 24-casa-test Categories: , Tag:

Опис

1 КОНЕКЦИЈА

16.000 ТВ КАНАЛИ + 40.000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ

АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ  ( ТВ КАНАЛИ, ФИЛМОВИ, СЕРИИ )

M3U, MAG, ENIGMA ФОРМАТ

СМАРТ ТВ, КОМПЈУТЕР, ТЕЛЕФОН

ВРВНИ СЕРВЕРИ ДОСТАПНИ 99,9 %

БЕСПЛАТЕН ТЕСТ НАЛОГ

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ВО БАНКА, ОНЛАЈН ПРЕКУ SKRILL ИЛИ СО BITCOIN