За да вашата нарачка биде исправно поставена потребно е да ги внесете сите детали кои се побаруваат од вас при правење на самата нарачка.
Битни работи кои треба да се пополнат исправно за да би можела нарачката да се процесира?
Име и Презиме, Држава, Емаил Адреса, Контакт телефон мобилен кој користи вибер.
Понатаму која апликација ја користите доколку користите смарт уред, или МАГ потребно е во соодветните полиња
да оставите детали за истите, во спротивно доколку не се пополнат сите полиња исправно нарачката ќе биде откажана.

X
Oваа веб страна користи колачиња за да го подобри максимално корисничкото искуство.