Select Page

HD Спортски канал – 1.26 GB од час.

HD Спортски канал2 – 1.44 GB од час.

SD Спортски канал – 842 MB од час.

SD Филмски канал – 270 MB од час.

SD Музички канал – 297 MB од час.

SD = 750K bps = 329.58 MB / Од час / 8 Часа на ден = 81.73 GB / Месечно

HD = 1 Mbps = 439.43 MB / Од час / 8 Часа на ден = 108.98 GB / Месечно.

Филмови и серии ( Vod )

Micro HD = 650 Kbps = 285.63 MB / Од час / 8 Часа на ден = 70.83 GB / Месечно.

HD = 1.4 Mbps = 615.21 MB / Од час / 8 Часа на ден = 152.57 GB / Месечно.

Сите овие бројки прикажани погоре преставуваат општа потрошувачка на интернет. Доколку вие имате неограничен интернет, тогаш овие бројки треба да ги игнорирате.

Дали ова беше корисно?

Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо