48

Доколку сакате претплатата можете да ја платите и преку Банка ( вирмански ) или доколку користите e_banking. Подолу на самата слика ги имате деталите за уплата.


Доколку живеете вон Македонија исто така услугата можете да платите во локалната банка во местото во кое живеете:

IBAN – MK07210501595292895

Swift – TUTNMK22

Мајка тереза Број.1 Скопје

Тагови:
Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon