Име и Презиме: Горан Гелевски

IBAN број: LT523090054210087509

BIC code: UAWALT21

Име на Банка: Walletto UAB

Напомена: Трансакциите се извршуваат во рок од еден ден, за да не би чекале толку потребно е да ни доставите доказ за извршена уплата со што би можеле да ви ја активираме услугата истиот ден кога е направена.