55

Почитувани за да го поедноставиме начинот на плаќање, ви нудиме можност посакуваната услуга да ја платите и преку Paypal. Под секоја претплата имате две копчиња преку кои можете да ја платите претплатата брзо и едноставно.

Исто така претплатата можете да ја платите и на следниов линк: paypal.me/premiummk

Тагови:
Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon