Почитувани корисници, откако ќе направите обнова на вашата веќе постоечка претплата ве молиме во рок до 24 часа да извршите уплата

Име и презиме на постоечки корисник(Задолжително)
Внесувате детали со кои сте се регистрирале
Внесете ја емаил адресата со која имате направено нарачка. подржани бесплатни емаил провајдери, gmail, yahoo, outlook, hotmail
Датум на истекување на вашата претплата
Доколку не знаете точен датум на истекување на претплатата оставете празно
(Multiroom значи претплата со две конекции )
Одберете една од понудените претплати која сакате да ја обновите.
Начин на плаќање(Задолжително)
Одберете на кој начин сакате да извршите уплата? За детали почекајте да добиете емаил од нас со детали за уплата.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.