Select Page
За да извршите уплата за одредена iptv услуга потребна ви е наша трансакциска сметка. Инаку може да извршите уплата во било кој банка во Македонија. Кликнете на сликата за да ја видите во оригинална големина.

Откако ќе извршите уплата, доставете ни слика од уплатницата, независно дали сте извршиле уплата онлајн или на шалтер. Откако ќе ја доставите уплатницата, услугата ќе ви биде активна во рок од 10 минути, доколку биде се во ред со уплатата.

Воедно можете да платите и преку e-banking доколку ја имате активирано таа услуга од вашата банка, плаќањето можете да го извршите онлајн.

Дали ова беше корисно?

Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо