0

Услугата исто така можете лесно и брзо да ја платите преку Paypal со посета на следниов линк https://www.paypal.com/paypalme/premiummk, откако ќе го отворите линкот кликнувате на опцијата “send”.

Потоа во следиот прозорец ја внесувате сумата која сте ја одбрале од претплатата. Откако ќе ја извршите успешно уплатата, потребно е да ни испратите доказ за извршената уплата на емаил. Вашата услуга ќе ви биде активна за 10 минути.

Tags:
Share