1 МЕСЕЦ
11 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 1 КОНЕКЦИIJA
 • 17.000 ТВ КАНАЛИ
 • 50.000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
3 МЕСЕЦИ
24 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 1 КОНЕКЦИJA
 • 17 000 ТВ КАНАЛИ
 • 50.000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
Популарно
6 МЕСЕЦИ
43 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 1 КОНЕКЦИJA
 • 17 000 ТВ КАНАЛИ
 • 50 000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
12 МЕСЕЦИ
80 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • 17 000 ТВ КАНАЛИ
 • 50 000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
1 МЕСЕЦ
15 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • 17.000 ТВ КАНАЛИ
 • 50.000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
3 МЕСЕЦИ
44 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • 17 000 ТВ КАНАЛИ
 • 50.000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
Популарно
6 МЕСЕЦИ
66 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • 17 000 ТВ КАНАЛИ
 • 50 000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
12 МЕСЕЦИ
99 претплата
300 спортски канали, исто толку екс ју канали, одлилен избор на филмски канали,SD, HD, FHD квалитет на слика.
 • 2 КОНЕКЦИИ
 • 17 000 ТВ КАНАЛИ
 • 50 000 ФИЛМОВИ И СЕРИИ
 • M3U MAG ENIGMA формат
 • Smart tv PC Android IOs
 • Достапност 99.9 %
 • Бесплатен 24 Часа тест
 • Плаќање преку Paypal
 • Плаќање преку Банка
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon