Бидете препродавач на Premium Iptv Македонија

Планови за препродавач на IPTV
Ако веќе сте продавач на IPTV и сакате да го проширите вашиот бизнис или ако имате одлука да започнете свој бизнис, можете да бидете еден од стотиците наши препродавачи.
Со карактеристиките обезбедени од Премиум Iptv Македонија и високиот квалитет на услугите и големата колекција на ТВ канали (над 17000 канали), можете да имате задоволни клиенти покрај проширувањето на приходите.

Ако веќе сте ја користеле нашата услуга, вие го знаете квалитетот на нашите услуги.
Ако сте нови, можете да добиете Бесплатна сметка за тестирање и да го проверите квалитетот на услугата.

За тест кликнете на следниов линк:

24 часа бесплатен тест

Креирање на сметка се наплаќа + 10 евра
Вие одлучувате за цените на вашите клиенти

Како работи?

Отпрвин треба да добиете панел од Премиум Iptv Македонија за управување со вашите кредитни и кориснички сметки.
* Треба да имате место за одржување или платформа за продажба на услуги (на пример веб-страница) и споменатиот панел е само за управување со сметка, кредит, под-препродавачи и врска помеѓу вас и Премиум Iptv Македонија.
Потоа треба да купите кредит од Премиум Iptv Македонија од нас за да започнете да продавате услуга.
Откако ќе добиете нарачка од вашиот клиент, потребно е да се најавите во панелот и да креирате сметка за вашиот клиент, како што тој / таа сака.
На пример: имате 200 кредити на вашата сметка и продадовте 1-месечна IPTV сметка за 11 €. Вие генерирате сметка од 1 месец во вашиот панел и 5 кредити ќе бидат одземени, а преостанатиот кредит е 195 во вашиот панел.

Цени на услугите за препродавачи

  • 1 месечна претплата – 5 кредити
  • 3 месечна претплата- 12 кредити
  • 6 месечна претплата – 20 кредити
  • 1 годишна претплата – 36 кредити
  • 1 месечна претплата за мултирум ( 2 конекции ) – 8 кредити
  • 3 месечна претплата за мултирум ( 2 конекции )  – 18 кредити
  • 6 месечна претплата за мултирум ( 2 конекции ) – 30 кредити
  • 1 годишна претплата за мултирум ( 2 конекции ) – 50 кредити
Доколку сте нов препродавач првиот пат плаќате 10 евра за креирање на сметка.
За Paypal користете (paypalme/premiummk), доколку одберете Банка ве молиме контактирајте не
Ве молиме внесете емаил адреса која ја користите бидејки истата ќе биде искористена за праќање на податоци за претплатата
0,00 €
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon