Select Page

Начин на плаќање

За Македонија

Назив и седиште на примач: Горан Гелевски

Банка на примач: НЛБ Тутунска Банка

Трансакциска сметка: 210501595292895

Цел на дознака: Останати плаќања

Шифра: 930

или доколку имате активирано e_banking можете да платите онлајн од вашата сметка.

(Напомена: Штом ќе извршите уплата обавезно доставете ни доказ за уплатата и информации за уплатувачот за кој корисник се однесува истата уплата. Штом ќе ја проверима уплатницата ( сликата ), услугата ќе ви биде активирана во рок од најмногу 10 минути. )

За надвор од Македонија

IBAN:  MK07210501595292895

Swift:  TUTNMK22

Адреса: Мајка тереза Број.1 Скопје

Име на Банка: НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

(Напомена: Штом ќе извршите уплата обавезно доставете ни доказ за уплатата и информации за уплатувачот за кој корисник се однесува истата уплата. Штом ќе ја проверима уплатницата ( сликата ), услугата ќе ви биде активирана во рок од најмногу 30 минути. )

X
Задоволство ни е што ве имаме на Премиум Iptv Македонија
WooChatIcon 0