Select Page

Чекор 1: Симнете и инсталирајте VLC media player доколку го немате во вашиот компјутер. Откако ќе се инсталира отворете ја апликацијата и потоа притснете на “Media”.

Чекор 2: Кликнете на “Open network stream”.

Чекор 3: Внесете го линкот кој го имате добиено од нас и потоа притиснете ентер.

Чекор 4: Во зависност од јачината на вашиот компјутер е и времето за кое ќе се отвори листата, доколку имате послаб компјутер ќе треба да почекате малку повеќе се додека листата не се отвори , притиснете ја следнава комбинација CTRL+L за да ви се појави плејлистата.

.

Дали ова беше корисно?

Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо