За да ги гледате нашите канали потребна ви е одредена апликација во зависност од тоа каков уред поседувате. Постојат неколку типови на уреди меѓу нив најпознати се Smart телевизор, Android телевизор и Android Box.

Потоа се што треба да направите е да направите нарачка од нашата веб страна според уредот кој го користите и откако ќе ја направите нарачката да ја активирате или ние да ви ја активираме услугата повторно во зависност од тоа каква апликација користите. Доколку немате апликација истата можете да ја симнете за Smart телевизори од Маркетот за апликации од самиот телевизор или доколку користите Android уред од Play Store маркетот.

X
Oваа веб страна користи колачиња за да го подобри максимално корисничкото искуство.