Чекор 1: За да испратите корисничка iptv листа, притиснете го копчето „Поставки (Settings)“ на главниот екран.

Чекор 2: Постојат два методи за поставување на вашата плејлиста. Поставување по врска (надворешни листи за репродукција) Поставување со непостојан код за пристап (внатрешни листи за репродукција) Корисникот може да има било кој број надворешни листи за репродукција и само една внатрешна листа за репродукција со канали во живо и една со VoD (филмови). За да испратите плејлиста по врска, одете во делот Содржина во поставките на апликацијата, изберете подсекција Надворешни плејлисти и кликнете Додај копче под екранот. Внесете го насловот на саканата листа за репродукција и врската на вашата плејлиста во соодветните полиња и притиснете го копчето Зачувај. Плејлистата ќе биде достапна на Главниот екран преку посебна плочка.

Чекор 3: За да испратите плејлиста со непостојан код, одете во Општа под-секција на поставките на апликацијата и притиснете го копчето Добиј код. Нетрајниот код може да се користи само 24 часа (или додека не се генерира нов код).

Чекор 4: Внесете го примениот код на оваа URL-адреса на следниов линк http://ss-iptv.com/users/playlist и притиснете го копчето Додај уред.

Чекор 5: Кога конекцијата ќе биде воспоставена, изберете датотека со плејлиста на вашиот компјутер или копирајте го линкот и поставете ја со притискање на копчето Зачувај. Внатрешната листа за репродукција ќе биде достапна преку плочката Моја листа за репродукција на главниот екран.

 

Translate »
Одбери Валута