Чекор 1= Симнете ја апликацијата и потоа стартувајте ја ( истата можете да ја симнете тука Play Store )

Чекор 2= Кликнете на иконката за подесување (settings) прикажано како на сликата

Чекор 3= Кликнете на текстот провајдер прикажано како на сликата поодолу

Чекор 4= Кликнете на додај провајдер прикажано како на сликата подолу

Чекор 5= Кликнете на плејлиста текстот прикажано како на сликата подолу

Чекор 6= Во делот за плејлиста внесете го линкот кој ви е доделен од страна на iptv провајдерот

Чекор 7= Кликнете на потврди или(apply) како што е прикажано на сликата подолу

Translate »
Одбери Валута