Select Page

1. Стартувајте ја апликацијата Kodi и одберете Settings

2. Кликнете на Add-ons

3. Одберете Install from repository

4. Кликнете на PVR clients

5. Лизгајте надолу и одберете PVR IPTV Simple Client

6. Кликнете на Install

7. Почекајте додека не се инсталира PVR IPTV Simple Client додатокот и не добиете порака дека додатокот е инсталиран.

8. Кликнете на PVR IPTV Simple Client повторно.

9.Кликнете на Configure

10. Под General, Одберете ја опцијата m3u Play list URL

11. Внесете го добиениот линк од нас и потоа кликнете на ОК

 

Дали ова беше корисно?

Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо