За време на натпревари во живо како што се натпреварите од Лига Нации, Лига Шампиони итн и викендите кога се игра Англиско првенство нема да нудиме тест од 24 часа. Сето тоа е со причина да ги заштитиме клиентите кои се претплатени.

Претплата / Тест 24 часа може да нарачате секој ден во временски период од 10:00 часот наутро па се до 23.30 навечер.

Нарачките се процесуираат од 5 минути па се до 12 часа, Ве молиме бидете трпеливи додека не добиете одговор од наша страна. Доколку не добиете одговор во тој временски период ве молиме контактирајте не.

Ве молиме одберете која апликација или уред го користите.
За ние да ви ја активираме услугата потребно е да користите Smart iptv уред
Во соодветното поле внесете ја MAC адресата од MAG уредот
Внесете ја MAC адресата од Smart iptv Апликацијата
Во соодветното поле внесете го кодот од Ssiptv апликацијата
24 часа бесплатен тест
Одберете една од понудените опции, дали сакате во листата да се вклучени и канали за возрасни
По направената нарачка почекајте додека не добиете одговор
Ве молиме во полете внесете од која држава сте
Ве молиме внесете емаил адреса која ја користите бидејки истата ќе биде искористена за праќање на податоци за претплатата
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon