Select Page

Како да подесите Iptv на Tivimate IPTV

Чекор 1 Отворее ја апликацијата и одберете Додај плејлиста (add playlist) Чекор 2 Одберете ја плејлистата и внесете ја устата која ја имат добиено од нас или одберете локална плејлиста доколку претходна ја имате симнато листата во m3u формат. Откако ќе завршите со...
Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо