Плаќање преку Банка02/10/2020

Како да платите преку Банка?

Доколку сакате претплатата можете да ја платите и преку Банка ( вирмански ) или доколку користите e_banking. Подолу на самата слика ги имате деталите за уплата. Доколку живеете вон Македонија исто така услугата можете да платите во локалната банка во местото во кое живеете: IBAN – MK07210501595292895 Swift – TUTNMK22 Мајка тереза Број.1 Ско …

Paypal29/09/20200

Ново !!! Ви нудиме услугата да ја платите и преку Paypal

Почитувани за да го поедноставиме начинот на плаќање, ви нудиме можност посакуваната услуга да ја платите и преку Paypal. Под секоја претплата имате две копчиња преку кои можете да ја платите претплатата брзо и едноставно. Исто така претплатата можете да ја платите и на следниов линк: paypal.me/premiummk …

Premium iptv Makedonija27/09/20200

Добродојвоте на Premium Iptv Македонија

Добродојдовте на најдобриот регионален Iptv провајдер. Ви нудиме стабилни сервери со 99% достапност и претплати со една или две коенцкии ( multiroom). Во сите претплати се вклучени преку 17.000 тв канали и преку 50.000 филмови и серии ( VOD). За да добиете пробен тест потребно е да направите нарачка преку нашата веб страна и во рок од 5 минути па се …

X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon