Select Page

Како да подесите Iptv на Коди

1. Стартувајте ја апликацијата Kodi и одберете Settings 2. Кликнете на Add-ons 3. Одберете Install from repository 4. Кликнете на PVR clients 5. Лизгајте надолу и одберете PVR IPTV Simple Client 6. Кликнете на Install 7. Почекајте додека не се инсталира PVR IPTV...
Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо