Select Page

Како да ја подесите Smart IPTV апликацијата на Smart tv?

Овој туторијал е наменет за LG Smart TV но може да биде ист процесот и за некој друг модел на Smart TV.   1 ===> инсталирање на апликацијата Smart IPTV на Smart TV Постојат 2 начина за инсталирање на апликaцијата, директно од LG продавницата, воедно е и...

Како да платите во банка или преку e-banking

За да извршите уплата за одредена iptv услуга потребна ви е наша трансакциска сметка. Инаку може да извршите уплата во било кој банка во Македонија. Кликнете на сликата за да ја видите во оригинална големина. Откако ќе извршите уплата, доставете ни слика од...

Што доколку Iptv протокот е блокиран?

Зошто VPN? Пред да се одлучите да поставите iptv во вашиот дом проверете дали вашиот интернет провајдер дозволува да користите iptv, поточно дали истиот проток е блокиран. Тоа најчесто се дознава на тој начин што на пример не можете да ја отворите добиената листа или...

Како да поправите доколку Mag порталот е блокиран

Како да ја поправите Блокираната адреса на порталот на Mag уредот ‘СЕРВЕР II и СЕРВИС I. MAG уредите ги губат поставките за порталот по ажурирањето на уредот до најновата верзија на системскиот софтвер и тоа нема да им овозможи на корисниците да додадат адреси на...

Како да подесите iptv на Roku ?

Доколку сакате да користите Roku уред и сакате да ја користите услугата на Iptv Македонија Инструкции : Притиснете на Home копчето од вашиот далечински управувач за да го отворите главниот екран Лизгајте надолу и одберете Streaming Channels Лизгајте надолу и одберете...

Подесување на IPTV на Amazon Fire TV?

Smart IPTV на уреди со Android TV и Amazon Fire TV Android TV верзија на апликација сега е достапна на Google Play. Следете го овој линк за да ја инсталирате апликацијата. Доколку не е копматибилна со вашиот уред на Google Play, тоа значи дека вашиот уред не е Android...
Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо