Select Page

Како да подесите Iptv на Tivimate IPTV

Чекор 1 Отворее ја апликацијата и одберете Додај плејлиста (add playlist) Чекор 2 Одберете ја плејлистата и внесете ја устата која ја имат добиено од нас или одберете локална плејлиста доколку претходна ја имате симнато листата во m3u формат. Откако ќе завршите со...

Како да гледате Iptv на VLC

Чекор 1: Симнете и инсталирајте VLC media player доколку го немате во вашиот компјутер. Откако ќе се инсталира отворете ја апликацијата и потоа притснете на “Media”. Чекор 2: Кликнете на “Open network stream”. Чекор 3: Внесете го линкот кој го...

Како да подесите Iptv на Коди

1. Стартувајте ја апликацијата Kodi и одберете Settings 2. Кликнете на Add-ons 3. Одберете Install from repository 4. Кликнете на PVR clients 5. Лизгајте надолу и одберете PVR IPTV Simple Client 6. Кликнете на Install 7. Почекајте додека не се инсталира PVR IPTV...

Нов кориснички контрол панел за корисници

Откако преку емаил ќе го добиете линкот и корисничкото име и лозинката вие треба да се најавите во нашиот нов контролен панел или работна табла за корисници на нашата услуга. Откако ќе се најавите почената страна ќе изгледа како сликата подолу на која се појаснети...

Како да ја подесите SS IPTV апликацијата на smart TV

SS IPTV е едноставна Smart IPTV, е плеер за повеќе намерни, SS IPTV апликацијата може да гледате iptv стримови од интернет на вашиот Smart TV   SS IPTV симнување на апликацијата   1. SS IPTV апликација за LG Од вашиот Smart TVLG smart tv, SS IPTV може да...
Чат со нас
Чат со нас
Прашања, проблеми,? Тука сме за да помогнеме!
Се поврзува...
Ниту еден од нашите оператори не е достапен во моментов. Ве молиме, обидете се повторно подоцна.
Нашите оператори се зафатени. Ве молиме обидете се повторно.
:
:
:
Имате прашање? Пишете ни!
:
:
Оваа сесија за разговор заврши
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Добро Лошо