Blog

Што доколку Iptv Протоколот е блокиран од страна на вашиот интернет провајдер??

Што доколку Iptv Протоколот е блокиран од страна на вашиот интернет провајдер??

Во многу од Европските земји се повеќе се блокираат IP адресите на според нив нелегалните Iptv оператори кои за евтини пари нудат огромен број на тв канали како и филмови и серии или подобро познато како VOD ( video on demand ). Во одредени Европски земји, одредени...

Најчесто поставувани прашања ( FAQ )

Нарачав тест период активирањето на услугата беше успешна но после некое време немам ниту една програма?? Нудиме исклучиво телевизија, филмови и серии, но не и сопствена апликација за следење на нашите понуди. Од наша страна е оставено вие како наш корисник по...

Како да подесите Smart Iptv апликација

Започнете со преземање на апликацијата Smart IPTV од продавницата.( Се мисли на продавницата од самиот телевизор ) Напомена: Апликацијата ви нуди 7-дневен бесплатен пробен период за апликации. По истекот на апликацијата, можете да ја купите (еднократно) преку...

Како да подесите SsIPTV на Smart телевизор

Чекор 1: За да испратите корисничка iptv листа, притиснете го копчето „Поставки (Settings)“ на главниот екран. Чекор 2: Постојат два методи за поставување на вашата плејлиста. Поставување по врска (надворешни листи за репродукција) Поставување со непостојан код за...

Translate »
Одбери Валута