Како да инсталирате Smart IPTV на FireStick

Како да инсталирате Smart IPTV на FireStick

Со оглед на тоа што ќе ја вчитаме страната на Smart IPTV на FireStick, прво мора да ја овозможиме безбедносната опција Апликации од непознати извори во поставките на FireStick. Следете ги чекорите подолу: 1. Треба да бидете на почетниот екран на FireStick. Изберете...
Што доколку Iptv Протоколот е блокиран од страна на вашиот интернет провајдер??

Што доколку Iptv Протоколот е блокиран од страна на вашиот интернет провајдер??

Во многу од Европските земји се повеќе се блокираат IP адресите на според нив нелегалните Iptv оператори кои за евтини пари нудат огромен број на тв канали како и филмови и серии или подобро познато како VOD ( video on demand ). Во одредени Европски земји, одредени...

Најчесто поставувани прашања ( FAQ )

1.2.3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Нарачав тест период активирањето на услугата беше успешна но после некое време немам ниту една програма?? Нудиме исклучиво телевизија, филмови и серии, но не и сопствена апликација за следење на нашите понуди. Од наша страна е оставено вие...
Translate »
Одбери Валута