0

Морам да признаам, пред да се одлучам да поставам iptv бев скептична и не верувам дека тоа што се нуди е баш така. Но земав тест и самата се уверив , потоа се претплатив и сега сум редовна корисничка на вашите услуги. Само напред имате голема подршка од мене.

Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon