0

Овде во Австралија користам ваша иптв услуга и сум позитивно изненаден од професионалниот однос од ваша страна, неколку пати регирав до вас за одредени канали, за што од ваша страна беше реагирано соодветно и брзо. Браво секоја чест само продолжете така.

Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon