0

Одлични сервери, исто така супер избор на канали и морам да ја пофалам видеотеката. Каналите ги отвора брзо квалитетот на повеќето канали е супер. Се претплатив бидејки имате одличен избор на канали од Екс Ју.

Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon