0

Задоволен сум од услугата и секако до цената за разлика од други места каде што цената е горе долу иста но не и квалитетот на услугата. Супер канали посебно одличен избор на спортски канали за што и највеќе користам iptv.

Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon