0

Сум користел iptv од разни места од разни продавачи но ретко каде сум сретнал квалитетна услуга канали кои не кочат. Знам секако дека зависи тоа и од брзината на интернетот. Супер сте истот ака сум задоволен од техничката подршка која е на врвно ниво и секогаш расположени да помогнат.

Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon