0

Искрено нема што многу да се каже, задоволен сум од услугата, но секако има место за подобрување, да да знам дека ова е iptv и цената е премногу ниска за тоа што се нуди. Во глобала сум задоволен од изборот на филмски тв канали.

Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon