Одлични сервери, исто така супер избор на канали и морам да ја пофалам видеотеката. Каналите ги отвора брзо квалитетот на повеќето канали е супер. Се претплатив бидејки имате одличен избор на канали од Екс Ју.

Задоволен сум од услугата и секако до цената за разлика од други места каде што цената е горе долу иста но не и квалитетот на услугата. Супер канали посебно одличен избор на спортски канали за што и највеќе користам iptv.

Морам да признаам, пред да се одлучам да поставам iptv бев скептична и не верувам дека тоа што се нуди е баш така. Но земав тест и самата се уверив , потоа се претплатив и сега сум редовна корисничка на вашите услуги. Само напред имате голема подршка од мене.

Искрено нема што многу да се каже, задоволен сум од услугата, но секако има место за подобрување, да да знам дека ова е iptv и цената е премногу ниска за тоа што се нуди. Во глобала сум задоволен од изборот на филмски тв канали.

Сум користел iptv од разни места од разни продавачи но ретко каде сум сретнал квалитетна услуга канали кои не кочат. Знам секако дека зависи тоа и од брзината на интернетот. Супер сте истот ака сум задоволен од техничката подршка која е на врвно ниво и секогаш расположени да помогнат.

Моите деца по цел ден гледаат цртани филмови, голем избор на цртани филмови. Поставив иптв најмногу поради Екс Ју каналите каде што има што да се види. Би сакал доколку сте во можност да додадете уште повеќе серии и филмови од Екс Ју.

Овде во Австралија користам ваша иптв услуга и сум позитивно изненаден од професионалниот однос од ваша страна, неколку пати регирав до вас за одредени канали, за што од ваша страна беше реагирано соодветно и брзо. Браво секоја чест само продолжете така.

Не би можела да замислам ден без вашата iptv. Кога и да посакам да гледам филм имам избор што на нашиве локални телевизии освен турски серии не можеш ништо друго да гледаш. Подршка од мене и само напред до што поголеми успеси во иднина.

Duis et tellus imperdiet, lacinia risus id, tincidunt ipsum. Integer euismod elit vel nibh commodo, at consequat nisl rhoncus. Aenean quam augue, semper eu aliquam eget, sagittis ut dui. Suspendisse nisi lectus. Aliquam tempor lorem odio, non aliquam nunc egestas in.

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

Симона Трајановска

Одлични сервери, исто така супер избор на канали и морам да ја пофалам видеотеката. Каналите ги отвора брзо квалитетот на повеќето канали е супер. Се претплатив бидејки имате одличен избор на канали од Екс Ју.

Хуго детето

Задоволен сум од услугата и секако до цената за разлика од други места каде што цената е горе долу иста но не и квалитетот на услугата. Супер канали посебно одличен избор на спортски канали за што и највеќе користам iptv.

Стефанија
Developer

Морам да признаам, пред да се одлучам да поставам iptv бев скептична и не верувам дека тоа што се нуди е баш така. Но земав тест и самата се уверив , потоа се претплатив и сега сум редовна корисничка на вашите услуги. Само напред имате голема подршка од мене.

Марјан Стојаноски

Искрено нема што многу да се каже, задоволен сум од услугата, но секако има место за подобрување, да да знам дека ова е iptv и цената е премногу ниска за тоа што се нуди. Во глобала сум задоволен од изборот на филмски тв канали.

Васе Велески

Сум користел iptv од разни места од разни продавачи но ретко каде сум сретнал квалитетна услуга канали кои не кочат. Знам секако дека зависи тоа и од брзината на интернетот. Супер сте истот ака сум задоволен од техничката подршка која е на врвно ниво и секогаш расположени да помогнат.

Весничка

Моите деца по цел ден гледаат цртани филмови, голем избор на цртани филмови. Поставив иптв најмногу поради Екс Ју каналите каде што има што да се види. Би сакал доколку сте во можност да додадете уште повеќе серии и филмови од Екс Ју.

Џон Младеновски

Овде во Австралија користам ваша иптв услуга и сум позитивно изненаден од професионалниот однос од ваша страна, неколку пати регирав до вас за одредени канали, за што од ваша страна беше реагирано соодветно и брзо. Браво секоја чест само продолжете така.

Маринела Атанасовска

Не би можела да замислам ден без вашата iptv. Кога и да посакам да гледам филм имам избор што на нашиве локални телевизии освен турски серии не можеш ништо друго да гледаш. Подршка од мене и само напред до што поголеми успеси во иднина.

Marina Korey
Freelancer

Duis et tellus imperdiet, lacinia risus id, tincidunt ipsum. Integer euismod elit vel nibh commodo, at consequat nisl rhoncus. Aenean quam augue, semper eu aliquam eget, sagittis ut dui. Suspendisse nisi lectus. Aliquam tempor lorem odio, non aliquam nunc egestas in.

Jilly Palmer
Student

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Fusce tincidunt in leo lacinia condimentum.

Trevor Trey
Scientist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

Eddie Kevin
Journalist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam facilisis at turpis eu faucibus. In dignissim, enim eu ornare aliquet, metus ex tempor neque, sit amet efficitur turpis lorem et odio. Nam congue in orci at facilisis

X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon